Vitalbade

Salt fra Det Døde Hav med Calium og Magnesium

Det er ikke kun Cleopatra som badede i det “Hvide Guld” fra Det Døde Hav. Saltvandet fra det Døde Hav stimulerer blodcirkulation og hudens stofskifte. Under badning absorberer kroppen mineraler fra saltlagene, der styrker hudens naturlige beskyttelsesfunktion. Hudproblemer som psoriasis, eksem, akne og allergier forbedres betydeligt. Fungerer også i badekarret!

Regelmæssig badning i saltvand med calcium eller magnesium styrker hudens naturlige beskyttelsesfunktion, fremmer blodcirkulationen og holder den blød og smidig. Det beroliger kløende hud. Videnskabeligt bevist er nu anti-aging effekten. Calcium og magnesium sænker hudens aldring betydeligt!

Kvalitet

Produkter af høj kvalitet er forudsætningen for den optimale effekt af hver saltblanding. Vi holder skarpt øje med råvarernes oprindelse, effekt og kompatibilitet. Alle vore Salte leveres af Prof. Dr. Biener GmbH der har specialiceret sig i Salte fra Det Døde Hav i mere en 40 år.

Baggrund

I årtusinder har mennesket brugt vandets kraft til at helbrede, til afgiftning og forkælelse. De ældste registreringer af anvendelse af spa er over 3.000 år gamle. Alene i Tyskland er der 163 kurbade, hvis salt- og mineralindhold er meget forskellige, såvel som deres virkning på mennesker. Ved nænsomme blandingsteknikker laver vi naturlige salte, sporstoffer og mineraler om til værdifulde koncentrater. Saltets naturlige molekylære struktur bevares – de er stærke og bæredygtige.